SHK SportcentrumSHK Sportcentrum is gevestigd aan de Wassenaarweg in de wijk Elderveld. SHK Sportcentrum is het meest groene sportcentrum van Gelderland met 4 grote zalen, 800 m² fitness. Kortom: 2200 m² sportplezier.

SHK werkt volgens de standaarden van NL Actief, is Lerf gekeurd, gecertificeerd LesMills lid en erkend stage adres.

De grootste kracht van SHK zijn de vele groepstrainingen per week voor 8-88 jarigen in de 4 grote zalen en daarnaast de 800 m² grote fitnessruimte. In de fitnessruimte is altijd deskundige (Ereps gecertificeerde) begeleiding om je te helpen met je gratis persoonlijke training schema. Er staan zoveel cardio-, en fitnessapparaten, bankjes, power racks en dumbbells dat je nooit hoeft te wachten. Ook kan je meedoen met het Buikspierkwartier, Switching, Kettlebell-, TRX-, en Bosu bal training. Op het dak van SHK staan 270 zonnepanelen en een solar systeem om het water te verwarmen.

Ons motto: Jij staat centraal! Jong en oud-maatje meer of minder, trainen gezellig samen. Milieubewust, laagdrempelig maar op professioneel niveau trainingen verzorgen, waarbij persoonlijke aandacht, motivatie, en plezier voorop staan. Dat is SHK. Je bent bij SHK in goede handen. Samen bereiken we jouw doel.


Locatie

Wassenaarweg 7
6843 NX Arnhem

026 383 0744

https://www.shksportcentrum.nl/

info@shksportcentrum.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen