Schuytse TandartsenSchuytse Tandartsen is een familietandarts met een specialisatie in kindertandheelkunde. Naast dat wij over moderne apparatuur en een speels praktijk beschikken hebben wij ook verschillende specialisten in huis. Wij leren uw kind op spelenderwijs wat goede mondzorg is. Ook onze tandartsen zijn KRT-erkend en dat betekent dat zij continue werken aan verbetering van kwaliteit, zorg en dienstverlening.

Onze missie is om samen met u te streven naar duurzame tandheelkunde met als perspectief uw gebit te behouden en uw mond zo lang mogelijk in goede conditie houden. We bieden mondzorg behandelingen aan kinderen, adolescenten en volwassen. Wij streven naar het leveren van op maat gemaakte en betrouwbare mondzorg door het toepassen van expertise, vernieuwde technieken en het gebruik moderne apparatuur.

U kunt bij ons terecht voor een ruim mondzorgaanbod. Voor het complete zorgaanbod en informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.schuytsetandartsen.nl. Ook zijn wij van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 16:30 uur op het telefoonnummer 026-200 1161.

Neem bij vragen of voor meer informatie gerust contact op!


Locatie

Bakerwaard 29
6846EM Arnhem
Schuytgraaf

0262001161

http://www.schuytsetandartsen.nl/

info@schuytsetandartsen.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen