Praktijk KwiekCoaching van kind en ouders is bij Praktijk Kwiek gericht op inzicht geven in de positieve eigenschappen en talenten die je in je hebt. Als je je bewust bent van deze eigenschappen en je durft deze steeds meer in te zetten, groeit je zelfvertrouwen en je zelfbeeld. Je wordt er blij van, ervaart veerkracht, durft steviger te staan en je gaat steeds meer vertrouwen op je eigen kunnen.

Alles wat je aandacht geeft groeit”. Daarom kijk ik juist niet naar het gedrag dat het kind laat zien, maar geef ik bewuste en positieve aandacht aan het authentieke kind achter dit gedrag. Alles met als doel dit kind sterker te maken en te laten groeien. Positieve aandacht geeft veerkracht. En veerkracht is nodig om situaties die je nog moeilijk vindt aan te gaan.

Individuele coaching, ouderbegeleiding en trainingen

Bij Praktijk Kwiek kun je terecht voor kortdurende ondersteuning en begeleiding van je kind. Ook als jij als ouder een steuntje in de rug nodig hebt, ben je uiteraard welkom. Ik geef individuele begeleiding en groepstrainingen.

Blij met mij! training voor kind én ouders “Samen werken aan emotioneel sterkte kinderen”.
Blij met mij! is een krachtige training voor kinderen van 7-12 jaar én hun ouders. Een training die geschikt is voor alle kinderen die graag meer zelfvertrouwen en veerkracht willen ervaren en het fijn vinden om te leren hoe ze steviger in hun schoenen kunnen staan. Met ‘Blij met mij!’ zorgen we ervoor dat kinderen weer lekker in hun vel komen en sterker worden van binnenuit. In vijf kindermiddagen en drie ouderavonden gaan we samen met kind en ouders onderweg. Een individueel Blij met mij-traject is ook mogelijk.

  • Meer zelfvertrouwen krijgen;
  • Leren meer te durven;
  • Willen weten waar je goed in bent;
  • Leren om beter vriendjes te maken;
  • Positief over jezelf denken;
  • Jezelf durven te laten zien;
  • Leren om STOP te zeggen als je het niet meer leuk vindt.

Neem gerust eens een kijkje op de site van Praktijk Kwiek voor meer informatie en het actuele cursusaanbod.


Locatie

Staatsspoor 15
6846 GA Arnhem

06-21808072

www.praktijk-kwiek.nl

info@praktijk-kwiek.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen