Ontspannen ukSinds 2015 verzorgt Ontspannen uk in Schuytgraaf cursussen babymassage met yoga aan huis.

Babymassage met yoga is een hele mooie manier om jouw baby beter te leren kennen en je bewust te worden van de fijne nuances van aanraking en beweging. Tijdens een massage voel je meteen, hoe je baby reageert en ga je spelenderwijs steeds meer op elkaar afstemmen. Naast dat het pure qualitytime en ontspanning voor beiden is, zorgt de combinatie van bewegen en aanraken ook voor een positief effect op de algemene ontwikkeling en gezondheid.

Bij de cursus babymassage aan huis, wordt in drie lessen van 1,5 uur, stap voor stap toegewerkt naar een totale lichaamsmassage. Er komen yoga-oefeningen aan bod, er worden op kinderliedjes massages en yoga-oefeningen uitgevoerd en er wordt aandacht besteed aan verschillende onderwerpen (o.a. buikkrampjes, basisbevestigend dragen, lichaamstaal en slaapritme).

Een groot voordeel van een cursus babymassage aan huis is dat de omgeving voor je baby vertrouwd is, zodat hij/zij een massage sneller zal toelaten en daarnaast kan de cursus geheel toegespitst worden op de wensen van jou en je kindje.

Naast babymassage met yoga aan huis verzorgt Ontspannen uk groepslessen in Wageningen, geeft babyadvies bij buikkrampen, huilbaby’s en inbakeren en verkoopt praktische kraamkado’s,

Meer weten? Klik dan even door naar de website!


Locatie

Kienhout 9, 6846 EE Arnhem

06-27033949

www.ontspannen-uk.nl

info@ontspannen-uk.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen