Natural Skin BalancePraktijk Natural Skin Balance is vanaf 2015 gevestigd aan de boomkwekerserf 61 in de wijk Schuytgraaf. De praktijk is gespecialiseerd in medisch pedicurebehandelingen, gezichtsbehandelingen, acne, cosmetische acupunctuur, suikerontharing en diversen massages die de huid in balans brengen. In de praktijk wordt gewerkt met biologische huidverbeteringslijnen.

Living Nature, RIES cosmetica en Bashya. Eigenaresse Ingrid Kamphorst volgt diverse cursussen, trainingen, workshop en lezingen om vakkennis bij te houden en te specialiseren om zo bij haar cliënten de huid goed te kunnen verzorgen en de huid te verbeteren. Persoonlijke aandacht en de tijd nemen voor iedereen staat bij Natural Skin Balance hoog in het vaandel.

De behandelingen geven een ware beleving van ontspanning, door de natuurlijke inslag geeft dit de mooiste resultaten op de huid. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om eventuele disbalans op te heffen, door Chinese kruiden en tincturen te gebruiken. De acne-, de diabetische- en reumatische voetbehandelingen kunnen geheel of gedeeltelijk vergoed worden door uw zorgverzekering. Praktijk Natural Skin Balance is aangesloten bij de brancheorganisaties Anbos, Provoet en Procert.

Ingrid Kamphorst heet u graag welkom in haar salon aan de Boomkwekerserf 61. Op de eerste behandeling krijgt u 10% korting.


Locatie

Boomkwekerserf 61
6846AR Arnhem

06-14102314

www.naturalskinbalance.nl

info@naturalskinbalance.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen