Nails by MehtapNagelstudio Nails by Mehtap is opgericht in 2008. Sinds ongeveer een maand zijn wij gevestigd in Schuytgraaf.

Mijn naam is Mehtap Bagci, mijn passie zit in het begeleiden en adviseren van cursisten en/of professionals naar kennis en kunde. Dat ik ze zie groeien naar een hoger level, geeft mij een enorme voldoening.

Naast het docentschap in nagelstyling, run ik mijn nagelstudio aan huis. Op deze manier kan ik mijn werk en huissituatie flexibel combineren.

Veel mensen hebben problemen om hun natuurlijke nagels tot de gewenste lengte te laten groeien. Vaak scheuren ze in of splijten ze. Voor deze mensen kunnen kunstnagels zoals acryl- of gel een uitkomst zijn.
Heeft u wel sterkte en gezonde nagels, maar heeft u geen tijd/geduld om ze te lakken en te verzorgen? Dan is CND™ SHELLAC™  een optie; power polish die wordt gedragen als een gel en verwijderbaar is zonder te vijlen! De houdbaarheid is gemiddeld twee weken op de gezonde natuurlijke nagel van de handen en zes á acht weken op de teennagels!

Ik ontmoet u graag in mijn salon.


Locatie

Binderserf 17

06-24537009

www.nailsbymehtap.nl

info@nailsbymehtap.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen