Mollies Bakery ArnhemMijn naam is Natasha Warbroek en wij (man en twee kinderen) wonen sinds 2011 in Schuytgraaf (Singelkwartier). Wat is begonnen met af en toe eens een taart maken voor de verjaardagen van mijn kinderen is uitgelopen op verzoekjes om taarten te maken voor jubilea, trouwerijen, (kinder)verjaardagen en overige speciale dagen. Ik maak de taarten voor een zeer schappelijke prijs kan maken, uiteraard blijft het voor mij nog steeds een leuke hobby waardoor ik de prijs laag kan houden.

Dit heeft mij dan ook doen besluiten om deze taarten op een eigen website te plaatsen waarbij geïnteresseerde meteen kunnen zien wat ik zoal kan maken en waarbij men zelf volledige inspraak hebben met betrekking tot de wensen van een taart.

Veel verzoekjes komen op basis van afbeeldingen die men heeft gevonden en ik maak deze, indien mogelijk, na in een taart, mocht het echt niet gaan dan zal ik dit in goed overleg bespreken, zodat we toch tot een mooi resultaat kunnen komen. Uitdagingen ga ik graag aan en kom zeker de afleverdatum/tijden na, ik wil natuurlijk niemand teleurstellen.
Bezoek dus gerust eens mijn website om de taartcreaties te bekijken of om contact met mij op te nemen.


Locatie

Auroraplantsoen 68, 6846 XK Arnhem

06-14631099

www.molliesbakeryarnhem.nl

mollemeid@gmail.com

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen