Mijn ArchitectOp 3 mei 2010 heeft Roy van Mechelen (1972) het landelijk opererende architectenbureau ‘MIJN ARCHITECT’ opgericht in Schuytgraaf.

‘Ik onderscheid mij van andere architecten door altijd door te vragen tot ik de werkelijke vraag van de opdrachtgever ken.. Alleen dan kun je tot de juiste advisering in vormen, materialen, kleuren en licht komen.’

De gebruiker te leren kennen en zijn vak of leefpatronen te bestuderen, om zodoende tot oplossingen te komen die ‘op maat’ zijn en de gebruiker ondersteunt in zijn functioneren. Verrassende oplossingen bieden die voorbij gaan aan het vanzelfsprekende, die bezieling hebben. Gebouwen en interieurs ontwerpen die als gereedschap dienen voor de gebruiker, praktisch ingericht zijn, met oog voor het esthetische, ambachtelijke detail. De stijl is te duiden als een mix van ‘strak’ met ‘natuurlijke’ accenten.

Ik ben erg voor de persoonlijke benadering van mijn opdrachtgevers en projecten, vandaar de naamgeving MIJN ARCHITECT. Een kennismakingsgesprek met een kopje koffie/thee is altijd kosteloos en vrijblijvend, hopelijk tot ziens!


Locatie

Drielse Dobbe 16, 6846 HL Arnhem

026-3791821

www.mijn-architect.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen