HQ SecurityHQ Security is in 2015 ontstaan vanuit de vraag van Subway Nederland, ’s werelds grootste franchiseorganisatie. Al 12 jaar ben ik binnen Subway verantwoordelijk voor alles wat met ICT te maken heeft; van websites tot aan het kassasysteem. Steeds heb ik Subway vanuit “hobby” bediend naast mijn functie als Salesmanager in de uitzendbranche en was daarom ook nooit bij Subway in loondienst. De laatste jaren begon het echter steeds grotere vormen aan te nemen. Alle winkeleigenaren kende mij inmiddels en kwamen met bijna al hun vragen op ICT-gebied bij mij. Zo belandde ook de vraag op mijn bordje of ik een nieuwe winkel van beveiligingscamera’s kon voorzien. Deze vraag heb ik volmondig met “ja” beantwoord. Hiermee was mijn eerste stap in objectbeveiliging gezet.

De naam HQ Security staat voor Hiqh Quality Security. Deze naam is door mij gekozen, omdat ik altijd vlekken in mijn nek krijg bij het zien van de beelden die bij Opsporing Verzocht getoond worden. Dit kan ik beter, bedacht ik en ben vervolgens actief opzoek gegaan naar een product dat bij mij en mijn doelstelling past: leveren van kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Dit had tot resultaat dat ik nu iedere morgen contact heb met onze leveranciers in China die de producten rechtstreeks naar ons opsturen. Doordat wij hiermee de kosten van op- en overslag en tussenhandel elimineren weten wij onze tarieven zeer laag te houden en staan wij hierdoor ons mannetje tussen de grote jongens in de branche.

Naast Subway mogen wij onder andere Jamin, Woonboulevard Oldenzaal, Horeca Leidseplein Amsterdam en McDonalds tot onze klanten rekenen. En hier zijn wij best een beetje trots op!

Uiteraard bedienen wij naast de zakelijke ook de particuliere markt. Voor een persoonlijk advies op maat ben ik bereikbaar op telefoonnummer 06 4442 1112 of e-mail: sales@hq-security.nl.


Locatie

Centraalspoor 50

06-44421112

www.hq-security.nl

sales@hq-security.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen