FYN food | vintage | designSinds 1 mei zijn wij in het bezit van de sleutel van een prachtig pand van winkelcentrum Schuytgraaf, waar we de deuren van onze droom, lunchroom ‘FYN’ hebben geopend.
Wij zijn ervan overtuigd dat FYN een bijzondere bijdrage zal leveren aan de sfeer van het winkelcentrum.

Door Floors passie voor koken is het horecagedeelte het hart van onze onderneming. Bijzonder samengestelde lunches, zelfgebakken taarten, maar ook heerlijke wijnen en speciaalbieren met royale borrelplateaus zullen worden geserveerd, in een stijlvolle entourage met hoogwaardige refurbished meubels. Van vintage en design, tot brocante.  Een plek om tot jezelf te komen, te genieten en om inspiratie op te doen voor woonideeën.

Door de jarenlange ervaring van WillysWarenhuisNatuurlijkWonen als onze toeleverancier, zullen we een zorgvuldig gekozen selectie duurzame woonartikelen etaleren bij FYN. FYN, is ontstaan uit onze gezamenlijke ondernemersdrang, vooraf gegaan en tevens gedragen door onze liefde. Onze paden kruisten voor het eerst in 1997, tijdens een muziekopleiding. Na ons weerzien in 2016 wisten we het zeker: wij horen en blijven bij elkaar! Inmiddels is in maart 2017 onze kleine Yuna geboren; het échte hart van FYN, FloorYunaNiels.

Omdat het even tijd kost om het voor u zo “FYN” mogelijk te maken, kondigen we op een later tijdstip aan wanneer FYN haar deuren opent.

Voor meer informatie kun je terecht op onze facebookpagina.

Floor & Niels


Locatie

Fortunastraat 27

06-41220382

hierishetfyn@gmail.com

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen