Freriks badkamerinstallatiesSinds de start van ons bedrijf vier jaar geleden zijn wij gevestigd in Schuytgraaf. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van uw droombadkamer.

Met ruim tien jaar ervaring in het installeren van badkamers is Freriks badkamerinstallaties dé installateur voor uw badkamer. Met een keurige badkamerinstallateur die uw badkamer van A tot Z installeert, begrijpt dat het in uw privéomgeving plaats vindt en daar ook rekening mee zal houden. Denk aan: duidelijke afspraken over de planning, één en dezelfde persoon van opname van het werk tot en met de gehele badkamerinstallatie. Tevens bieden wij u de mogelijkheid tot het huren van een afvalcontainer, plaatsen wij stofschotten en wordt er tijdens de werkzaamheden een fijnstoffilter geplaatst. Wij werken netjes en de werkplek wordt aan het einde van de werkdag opgeruimd achtergelaten.

Het is natuurlijk ook mogelijk om van ons gebruik te maken voor klusjes die onderdeel uitmaken van het specialisme van de badkamerinstallateur, zoals toiletrenovatie, tegelen van vloeren, achterwanden van keukens, loodgieterswerk, ophangen van wastafelmeubels, nieuwe kranen plaatsen, kitten en voegen, verhelpen van een lekkages, etc.

Neemt u een kijkje onze website www.badkamerinstallaties.nl


Locatie

De Maaidorser 89

06-25040412

www.badkamerinstallaties.nl

freriks@badkamerinstallaties.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen