Fotografie Debby VermeerMet mijn Fotografie & Creativiteit wil ik iets puurs en moois neerzetten. De contrasten zijn een tikkeltje gewaagd en stoer, maar het resultaat is verbluffend. Ik werk niet in een studio, kom altijd bij de mensen thuis of op locatie. Leef me in op de wensen en maak er deze stijlfoto’s van. Niet het standaard kiekje, maar iets wat je groots wilt ophangen. Thuis hangen hier ook grote glasplaten aan de muur. Prachtig!

Ook voor de zakelijke markt is mijn Fotografie & Creativiteit een must. Het totaal plaatje moet kloppen. Van website, marketing, interieur, fotografie tot uitstraling van logo’s, flyers, banners, posters & magazines. Een concept tot in detail uitwerken is mijn passie.

Babyfotografie

Vaak kom ik al op de tweede dag na de geboorte foto’s maken. Thuis (of ziekenhuis) op de kraamkamer. Moeder ligt nog op bed, kachel staat hoog. Heel bijzonder om hierbij te zijn. Newbornfotoshoots zijn het mooist tussen de tweede en veertiende dag na de geboorte. Dan zijn ze nog zo klein en krullen ze van nature nog makkelijk op, zoals ze dat ook in de baarmoeder deden. Ik kom altijd naar jullie toe. Geen gesleep met maxicosis en flesjes. Thuis heb je alles bij de hand. Tussendoor kun je de borst/flesje geven, vaak is de kraamhulp ook nog aanwezig en dat is wel zo prettig voor de kersverse ouders (en broertjes/zusjes).

Ook als je baby al iets ouder is! Met 3/4 maanden kunnen ze zitten en hun hoofdje optillen en lachen, zo schattig. Als ik kom om foto’s te maken van je baby, dan mag het hele gezin mee op de foto! De fotoshoot duurt ongeveer 1-1,5 uur. Vaak in de ochtend zijn baby’s (en kinderen) het vrolijkst om op de foto te zetten. Plan de fotoshoot gelijk na hun slaapje/voeding. Dan zijn ze lekker vrolijk en wakker. Maar wanneer dat is, dat weet jij als ouder het beste.

Trouwen

Deze mooie dag wil je professioneel vast leggen. Een goede dosis humor, spontaniteit en creativiteit dat is mijn kenmerk met oog voor detail! Van het aankleden van de bruid tot aan het weggeven bij het altaar. Het aanschuiven van de ringen tot aan het snoepen van de bruidstaart. Oma die een traantje wegpinkt en het kleine nichtje die danst op de binnenplaats. En mooie mannen in pak die samen met de bruidegom het glas heffen op deze bijzondere dag. Ik ben dol op bruidsparen, ze zijn stapelverliefd op elkaar, daar gaat mijn fotografenhart sneller van kloppen. Het is een eer dat ik deze dag mag vastleggen!

Je kunt mij inhuren voor de hele dag, maar ook per uur. Alle digitale bestanden zitten bij de prijs inbegrepen. En ook een mooi digitaal fotoboek van 30x30cm met 80 bladzijden. Vooraf bespreken we jullie wensen. Bel voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tel 06-24255982 of mail: debby@fotografievermeer.nl

Familieportret

Met z’n allen op de foto. Vaak werk ik met zwarte kleding en zwarte achtergrond, waardoor alleen de gezichten en handen extra opvallen in de foto. Witte achtergrond kan natuurlijk ook! Maar ook in een weiland, mooie lucht, wind door je haren, een zonnestraal. Prachtig! Niet iedereen moet persé in de camera kijken. Laat de foto een foto worden zoals de mensen zijn…

Kids & teens fotografie

Lastig hè om je peuter en kleuter samen op de foto te zetten? Voor mij een uitdaging! Thuis zijn de kids het relaxt, geen gesleep in de auto, ik kom naar jullie toe en maak foto’s zoals ze zijn: lief, ondeugend, stoer en lekker vrolijk! Als ik kom, mogen papa en mama ook op de foto, hoor. Ik blijf net zolang foto’s schieten, totdat jullie er genoeg van hebben.

Modellenfeestje

Met een stel vriendinnen een professionele portretfotoshoot met visagiste is natuurlijk superleuk! Laatst nog gedaan bij een kledingwinkel. Alle meiden (jong en oud) kregen dit cadeau als kerstpakket. Iedereen was zo enthousiast. Niet alleen over de foto’s, maar ook de gezelligheid die avond en onderhanden genomen worden door de visagist, was ook een hele ervaring.


Locatie

Laan van de Geallieerden 5
6846MC Arnhem

06-24255982

www.fotografievermeer.nl

debby@fotografievermeer.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen