BMV MakelaarsGerben, Paul en Joost vormen het team van ons kantoor in Arnhem-Zuid. Joost is verantwoordelijk voor de nieuwbouw, Gerben en Paul voor de bestaande bouw. Zij worden ondersteund door Susanne en Marlieke.

Vanaf het begin af aan zijn wij als makelaars al betrokken bij Schuytgraaf. In 2002 hebben we hier de eerste projecten verkocht. De afgelopen jaren hebben we de wijk zien groeien en veel klanten kunnen helpen. Het is leuk om te zien dat mensen doorgroeien in deze wijk en dat klanten bij ons terugkomen voor advies over hun woning. Dit kan zowel een bestaande woning als een nieuwbouwwoning zijn, maar het kan ook gaan over hypotheken en taxaties.

Door dichtbij onze klanten te zitten, kunnen wij ze nog beter van dienst zijn en ze informeren over de woningmarkt in Arnhem-Zuid. We weten exact wat er speelt, welke projecten er aankomen en wat de (on)mogelijkheden zijn.

Onze vestiging bevindt zich in het winkelcentrum van Schuytgraaf en is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 – 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. Er kan gratis voor de deur geparkeerd worden. Kom gerust een keertje binnen; de koffie staat voor u klaar!


Locatie

Winkelcentrum Schuytgraaf

026-3552100

info@bmvmakelaars.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen