Betty Kapsalon SchuytgraafKapsalon Betty Schuytgraaf bevindt zich sinds 2009 in Parklane en biedt uiteenlopende haarbehandelingen voor iedereen. Naast knippen, kleuren, haarstyling en bruids- of feestkapsels, adviseert Betty ook over make-up, beauty en verzorging. Betty heeft ook jarenlange ervaring als beauty- en cosmeticaconsultant.

Betty over haar werkwijze:

‘Ik heb liefde en passie voor het vak en ik wil dat mijn klanten zich op hun gemak voelen. Ik neem uitgebreid de tijd om te luisteren naar de specifieke behoefte van iedere klant, zodat ze met een glimlach de kapsalon verlaten. Iedereen wil ik persoonlijke aandacht geven omdat elke klant voor mij speciaal is.’

Voel u op uw gemak: laat uw haar stylen

Een goede coupe is belangrijk om u comfortabel te voelen. Kapsalon Betty Schuytgraaf begrijpt dat.

Dames, heren, kinderen: Betty kan iedereen advies geven over hun kapsel. In het online modellenboek kunt u nieuwe coupes bekijken zonder dat er een schaar of kam aan te pas komt. Uiteraard kunnen wij ook samen in de salon bespreken wat uw wensen zijn om een passend nieuw kapsel te bepalen.

Kleur = mooi!

Kapsalon Betty maakt voor het verven van haren gebruik van de kwaliteitsproducten van KIS. Deze professionele producten zijn geselecteerd op kwaliteit en geschikt voor alle haartypen. Een ruime keuze aan kleuren is altijd op voorraad. Mocht u echter speciale wensen hebben, laat het dan even van tevoren weten.

De mooiste dag van uw leven

Eén van de specialiteiten van Kapsalon Betty Schuytgraaf zijn kapsels voor bruidsparen, feesten en speciale gelegenheden. Betty kan uw haar knippen en stylen in haar kapsalon, maar ook bij u thuis. Eventueel kan ze tijdens een gedeelte van de dag beschikbaar zijn. Zo kan zij bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot nog kleine aanpassingen doen zodat u perfect op de foto komt!

Een keer kennismaken of direct een afspraak maken?

We zijn alle werkdagen geopend, maar werken wel volgens afspraak. Bel, sms of app naar 06-51075907 of vul het afspraakformulier op www.kapsalonbetty.nl in.


Locatie

Lokaalspoor 43
6846 GN Arnhem

06-51075907

www.kapsalonbetty.nl

betty@kapsalonbetty.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen