24Fitclub ArnhemMet een team van fitcoaches helpen en begeleiden we mensen naar een gezonde(re) levensstijl. Gezamenlijk bepalen we je doel, wat natuurlijk voor iedereen heel persoonlijk is. Wil je bijvoorbeeld: afslanken en wat kilo’s kwijt, juist aankomen, meer spiermassa, vetpercentage verlagen, fit worden of meer energie krijgen….

Dit doen we door op een leuke, gezellige en laagdrempelige manier o.a. fitcamp trainingen te verzorgen. Met een groep enthousiaste en gemotiveerde mensen heerlijk sporten in de buitenlucht, waarbij we gebruikmaken van de omgeving en de natuur. We houden rekening met alle niveaus, zodat we toegankelijk zijn voor een brede groep.

Naast bewegen is een juist voedingspatroon essentieel voor het behalen van goede resultaten. Onderzoek wijst uit dat voeding voor 80% bepaalt hoe je je voelt en hoe je er uitziet. Bewegen is zeker belangrijk en draagt voor 20% bij. Voor heel veel mensen is deze combinatie een grote uitdaging en zijn daarin ontzettend zoekende.

Ook het sociale aspect vinden we ontzettend belangrijk. Sporten en bewegen verbindt mensen met elkaar en is ook goed voor sociale contacten. Iedereen is meer dan welkom bij 24Fitclub Arnhem en dat willen we graag uitstralen!

Wil je ook kennismaken met dit mooie concept, kom dan gratis een training meesporten. Aanmelden kan via Facebook (24FitclubArnhem), Instagram (24Fitclub_Arnhem) of via e-mail (fitclub_arnhem@outlook.com).


Locatie

Omnibus (buiten)

0651387254

fitclub_arnhem@outlook.com

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen