Save the date: 9 mei Online InSchuytgraaf Pubquiz

21 april 2020Vind je het net als wij eens tijd voor een leuke activiteit? Door het coronavirus zijn ook de evenementen van de Wijkvereniging inSchuytgraaf niet doorgegaan. We wilden echter toch graag iets voor de bewoners in de wijk doen. Op zaterdagavond 9 mei 2020 organiseert de wijkvereniging daarom een online pubquiz. Je maakt kans op gave prijzen!

Sportieve strijd met buurtbewoners

Ga jij deze gezellige strijd aan met je wijkbewoners? Op zaterdagavond 9 mei organiseren wij de online pubquiz. Om 20:00 uur gaat het echt van start. Ook zijn wij vanaf half 8 bereikbaar voor uitleg en vragen. In de pubquiz stellen we 100 vragen met verschillende thema’s. Iedereen kan meedoen en deelname is gratis. Je hebt alleen een smartphone, laptop of tablet nodig met internetverbinding. Noteer deze datum dus alvast in je agenda! Voor samenstelling van groepjes adviseren wij de richtlijnen van het RIVM en blijf de 1,5 meter afstand in acht houden.

Jij doet toch ook mee?

Nu de meeste mensen thuis zitten en bijeenkomsten zijn afgelast, is dit een leuk vermaak. Zeker voor ouders die de hele week hun kinderen hebben moeten vermaken. Mensen die zich in allerlei bochten hebben moeten wringen om alles rond te breien, of juist die mensen die hun gebruikelijke taken hebben zien wegvallen. De sociale contacten zijn ook al minder. Tijd dus voor een leuke uitdaging. Er zijn zelfs een behoorlijk aantal leuke prijzen te winnen.

Ondersteunen van horeca en winkeliers uit de wijk

In deze moeilijke tijden kunnen de horecagelegenheden en winkeliers uit Schuytgraaf onze hulp goed gebruiken om op de been te blijven. Wij vragen geen vergoeding voor de pubquiz zelf, maar wel om hiervoor in de plaats bij je aanmelding een bestelling te plaatsen bij onze lokale ondernemers. Het gaat om ‘De Zuivelhoeve’, ‘Food and More’, ‘RAUW Natuurlijk’ en ‘De Haas keurslagers’. Zij hebben speciaal voor deze avond één of meer heerlijke pubquiz-aanbiedingen samengesteld. Ook hebben wij de inkoop van onze prijzen lokaal gedaan. Zo hopen wij onze plaatselijke ondernemers een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijd!

Meer informatie

Binnenkort volgt er nog meer informatie over onze online pubquiz via onze website en facebookevenement. Daar word je op de hoogte gehouden. Inschrijven én bestellingen plaatsen is mogelijk via ons aanmeldformulier. Op dit formulier vindt u ook alle verschillende soorten hapjes en drank die u kunt bestellen bij de ondernemers.


Locatie

thuis, online

www.inschuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen