Ruim 250 kinderen bij online Sint kinderbingo

2 december 2020Hoewel de jaarlijkse sinterklaas intocht niet kon doorgaan, heeft wijkvereniging inSchuytgraaf als alternatief afgelopen zondag 29 november een online kinderbingo georganiseerd. Zo kwamen de kinderen uit de wijk toch nog een beetje in Sinterklaas stemming. Ruim 250 kinderen deden mee. De wijkvereniging kijkt terug op een geslaagde middag!

Vol verwachting klopt ons hart!

De bingo was opgesplitst in twee leeftijdscategorieën, namelijk van 4 t/m 8 jaar en van 9 t/m 12 jaar. Rond half 3 gingen we van start met de jonge kinderen. De bingopiet las samen met zijn assistent Pieter de bingoballen voor. De spanning thuis was om te snijden. Erg leuk om ook de kinderen thuis te kunnen zien via de online verbinding. Per leeftijdscategorie maakten de kinderen kans op maar liefst zes prijzen. Rond 4 uur waren de oudere kinderen aan de beurt. De gelukkige winnaars hebben hun prijs na afloop in ontvangst mogen nemen.

Aankondiging online KerstBingo voor volwassenen

Ook de volwassenen in Schuytgraaf kunnen nog rekenen op een gezellige online activiteit. Op zaterdagavond 19 december 2020 organiseert de wijkvereniging een online kerstbingo. Voor meer informatie bekijk de aankondiging op onze website of hou onze Facebookpagina en Instagram in de gaten. Het aanmeldformulier komt nog beschikbaar. Graag zien we jullie dan!

Word ook lid van de wijkvereniging!

Wijkvereniging inSchuytgraaf organiseert jaarlijks diverse fysieke activiteiten, zoals het wijkfeest, kerstfair, bioscoop, paaseieren zoeken etc. Momenteel organiseren wij voornamelijk online activiteiten, zoals een online bingo en pubquiz. Als lid van de wijkvereniging ondersteun je ons bij het organiseren van evenementen in de wijk. Een lidmaatschap kost slechts 12,- per jaar per huishouden. Je wordt dan als eerste geïnformeerd en je hebt vaak voordeel of korting als lid. Klik hier om je meteen aan te melden!


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen