RKSV Driel start 75-jarige jubileum jaar met een voetbalplaatjes boek

12 januari 2020Het sparen van voetbalplaatjes met spelers uit de eredivisie is weer begonnen. Maar wist je dat je naast het sparen van deze plaatjes ook kunt sparen voor een uniek boek met spelers : de spelers van RKSV Driel.

Ontstaan RSKV

De Drielse voetbalvereniging RKSV Driel viert dit jaar hun 75-jarige bestaan. Vlak na de oorlog, op 19 oktober 1945, werd de club opgericht. De kleuren rood en wit en met de parachutist in het logo, waren een duidelijke verwijzing naar de Poolse bevrijders die in Driel zo zwaar gevochten hadden aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Inmiddels is de club hard op weg naar de 600 leden, waarvan er ook een aanzienlijk deel uit Schuytgraaf komt.

Voetbalplaatjesboek

Dit feestelijke jaar wordt afgetrapt met een eigen voetbalplaatjesboek. Alle leden van RKSV Driel zijn na de herfstvakantie op de foto gezet. Afgelopen zaterdag mochten zij ieder een boek ophalen. Extra leuk is dat de boeken individueel gemaakt zijn, op de voorkant prijkt de eigen foto.
Het boek is tot stand gekomen met medewerking van Albert Heijn Ger Koopman in Driel. Aan het einde van de spaarperiode zal er een ruilmiddag georganiseerd worden. En dat is handig, want in het boek zijn zo’n 450 plaatjes te plakken…..

Feestjaar

Onderdeel van dit jubileumjaar is ook het feestweekend op 21, 22, 23 en 24 mei. Er is een voorlopig programma bekend met onder andere optredens van Jannes en de DJ’s van radio 538. Voor meer informatie bezoek je de website van RSKV Driel.


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen