Reünie van basisschool De Arabesk

11 september 2022Twee oud-leerlingen van basisschool De Arabesk hebben de organisatie van een reünie op zich genomen. De reünie is bedoeld voor oud-leerlingen die in de periode tussen 2004-2011 in groep 7-8 van de school hebben gezeten.

Elkaar terugzien in de Arabesk

De gelegenheid om oude klas- of schoolgenoten weer te ontmoeten is al snel. Op 16 september a.s. vindt de reünie plaats van 19:30 uur tot circa 22:00/22:30 uur. De locatie is basisschool De Arabesk, gelegen aan Meikers 3 in Schuytgraaf. Inmiddels zijn al veel oud-leerlingen bereikt, maar nog niet iedereen. Vandaar deze oproep.

Aanmelding

Mocht je de uitnodiging gemist hebben en graag bij de reünie aanwezig zijn, of ken je iemand die hier graag bij wil zijn: leuk! Stuur in dat geval een mail naar Joris van Haalen om je aan te melden. Ook als je (net) buiten de bovengenoemde periode op De Arabesk op school hebt gezeten en je graag wilt komen, dan ben je van harte welkom! Laat het anderen horen. Tot vrijdagavond 16 september vanaf 19:30 uur! Namens de organisatoren Joris van Haalen en Tim Winters


Locatie

Basisschool De Arabesk
Meikers 3
Arnhem

joris_vanhaalen@live.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen