Praat en denk online mee over bomen in Schuytgraaf

1 april 2019De gemeente wil graag weten welke ideeen bewoners hebben rondom het bomenbeleid. Via de website www.bomenplanarnhem.nl kan je laten weten wat jouw ideeën zijn. Ga met andere inwoners en organisaties in gesprek over verschillende onderwerpen. Bekijk welke dilemma’s er zijn. Volg wat er tijdens bijeenkomsten besproken is en hoe het proces naar een nieuw bomenbeleid verder verloopt.

Beleid

Wat voor stad wil Arnhem zijn en welke rol spelen bomen daarin? Bomen zijn belangrijk voor duurzaamheid, biodiversiteit, klimaat, beleving en gezondheid. Maar bomen hebben ook een schaduwkant, zoals bladval of schaduw op zonnepanelen. De gemeente werkt aan een nieuw bomenbeleid en wil hierover met Arnhemmers in gesprek.

Boompicknicks

Liever offline meedenken en meepraten? Kom dan langs op de boompicknicks. De picknicks vinden in de avond plaats op 9 april, 16 april, 23 april en 7 mei. Iedere picknick heeft een ander thema en wordt op verschillende plekken in Arnhem gehouden. Definitieve thema’s, locaties en tijdstippen worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Meld je hier aan.


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen