Politie zoekt getuigen vanwege twee explosies in winkelcentrum Elderhof in Elderveld

14 juni 2023In de ochtend van vrijdag 9 juni kwam er rond 03.45 uur bij de politie een melding binnen van twee harde explosies in het winkelcentrum van Elderveld.

Verdachten

In het winkelcentrum zijn bij twee horecagelegenheden explosies veroorzaakt. Bij één van de zaken was al eerder een explosie geweest. Bij beide explosies is niemand gewond geraakt. Op de foto’s (zie bovenaan dit artikel) zijn het twee verschillende dagen die vastgelegd en gedeeld zijn. De politie roept iedereen met informatie, al is het heel klein, zich te melden. Elk detail kan een doorbraak geven in het onderzoek, hoe klein ook.

Getuigen

Voor beide zaken is de politie opzoek naar getuigen. Met name twee getuigen die in de buurt zijn gezien ten tijde of rond de incidenten. Het gaat om een getuigen die zijn hond uitliet en een lichtblauw shirt droeg op 8 juni. Ook roept de politie de hardloper met de gele schoenen op zich te melden. Mogelijk hebben beide getuigen belangrijke zaken gezien die het onderzoek vooruit kan helpen. De politie is ook opzoek naar getuigen die zich rond 03.45 uur in of nabij het winkelcentrum in Elderveld aanwezig waren.

Tip de politie

Heb jij meer informatie, hoe klein ook, geef dit dan door aan de politie via het tipformulier. Je kan ook bellen naar 0900-8844 of anoniem je tip te melden bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bij Meld Misdaad Anoniem wordt je informatie verwerkt, maar je naam is niet zichtbaar en kan dus ook niet met politie en justitie gedeeld worden.

Foto: politie/camerabewaking


Locatie

Winkelcentrum Elderveld


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen