Politie vraagt hulp bij fietsendiefstallen station Arnhem-Zuid

22 mei 2022Dat er fietsen worden gestolen op station Arnhem-Zuid is bij de meesten wel bekend. Het is al langer een probleem. De politie Arnhem-Zuid vraagt om jouw hulp bij het oplossen hiervan.

Project ‘Probleem in de wijk’

Twee studenten van de politieacademie zijn werkzaam bij het politiebureau Arnhem-Zuid. Zij houden zich bezig met het project ‘Probleem in de wijk.’ Hierbij pakken ze het probleem aan van de fietsendiefstallen op station Arnhem-Zuid. Om dit te kunnen doen hebben ze jouw hulp nodig.
Ze willen daarvoor jouw mening hebben over het probleem. Daarnaast willen ze meer weten van jouw ervaringen met een eventuele fietsendiefstal daar en de veiligheid van het stallen van je fiets op het station. Ook ideeën voor verbeteringen zijn meer dan welkom.

Reacties

Hier kun je terecht als je de politie wilt meehelpen de fietsendiefstallen te voorkomen. Via de link kom je bij een artikel waar je jouw reactie kunt plaatsen. De studenten van de politieacademie kunnen alle informatie meenemen in hun onderzoek. Met alle kennis en ideeën die dit oplevert kunnen ze zoeken naar een oplossing voor het probleem van de fietsendiefstallen.

Locatie

Fietsenstalling station Arnhem-Zuid
Metamorfosenallee 75
6843 TZ, Arnhem


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen