Politie voert opnieuw snelheidscontrole uit op Minervasingel tegen te hard rijdende automobilisten

25 juni 2021Politie Arnhem Zuid heeft gister weer een snelheidscontrole gehouden op de Minervasingel. Ook bij deze controle zijn er weer bekeuringen uitgeschreven.

Overlast

Eerder heeft de politie al snelheidscontroles uitgevoerd op o.a. de Minervasingel. Toen heeft de politie een snelheidscontrole gehouden na aanhoudende klachten van omwonenden over te snel rijdende voertuigen. De politie heeft destijds aangegeven vaker controles te gaan uitvoeren, zoals vandaag.

Bekeuringen

Gister zijn tijdens de controle 10 bekeuringen uitgeschreven, waarvan de hoogste boete is opgelegd aan een bestuurder met een snelheid van 82 km/u waar 50 km/u is toegestaan. Het gemiddelde kostenplaatje van de controle van vandaag was €330,-. De politie hoopt met deze controles de snelheid van automobilisten terug te brengen naar de juiste snelheid van 50 km/u op de Minervasingel.

’s Avonds controleren

Veel reacties die geplaatst worden onder het Facebook bericht van de wijkagenten van Schuytgraaf opperen om vooral ’s avonds een controle uit te voeren. Volgens veel bewoners wordt er vooral in de avond veel te hard gereden.

 

Foto: Wijkagenten Schuytgraaf Arnhem


Locatie

Minervasingel
Schuytgraaf
Arnhem


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen