Parklopen start in Park Lingezegen

15 december 2016Zondag 15 januari 2017 vindt in Park Lingezegen de eerste editie plaats van Parklopen, een nieuwe manier om samen te wandelen of hard te lopen over een afstand van 3 kilometer, waarbij plezier voorop gaat. Voor de jeugd is er een route van 1 kilometer.
Park Lingezegen is voor wandelaars, Nordic walkers en hardlopers een uitdagend en plezierig trainingsgebied. Vanaf 15 januari 2017 siert een bonte stoet regelmatig deelgebied De Park, tussen Schuytgraaf en Elst, op zondagmorgen. Op iedere 3e zondag van de maand wordt er om 09.30 uur een Parkloop gehouden (zie ook de wijkagenda). Start en finish zijn bij Landerij De Park. Deelname is gratis voor iedereen!

Kidsloop

Bij elke Parkloop is er ook een Kids Parkloop van 1 km. Daarmee biedt de organisatie ook voor de allerkleinsten een leuke ronde. Ouders zijn natuurlijk van harte welkom om mee te rennen, joggen of wandelen. De start van de Kids Parkloop is exact 3 minuten later dan de start van de 3 km Parkloop.

Samen bewegen is leuker!

Samen met andere lopers lekker bewegen in een prachtige omgeving. Iedereen loopt een ronde van 3 km of voor de allerjongste 1 km. Snel of langzaam, maakt niet uit. Wereldtopper of wandelaar, je bent van harte welkom. Kom lekker meebewegen! Excuses? Niet nodig! Doe gewoon mee en begin je zondag morgen samen lekker sportief! Samen lopen is veel leuker! Voor meer informatie en gratis inschrijven, ga naar www.parklopen.nl.


Locatie

Park Lingezegen


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen