Open repetitie barbershopkoor Between Two Rivers

3 juni 2019Op woensdag 12 juni krijg je dé kans om een avond met Between Two Rivers mee te zingen, zij houden dan  een open repetitie. Wil je wel eens proberen om vierstemmig a capella te zingen? Meld je dan nu aan!

Inhoud Open Repetitie

Between Two Rivers start de avond met een aantal zangoefeningen om de stem op te warmen. Vervolgens studeren zij gezamenlijk een stukje van een song in. Halverwege de avond is er een koffie/thee-pauze. Tijdens het laatste kwartier zal het koor een paar songs laten horen om je te laten kennismaken met het repertoire van de groep.

Voor wie?

Ben je een vrouw tussen de 18-60 jaar en hou je van zingen? Dan zoeken zij jou! Het is handig als je noten kunt lezen en/of koorervaring hebt, maar het is niet verplicht. Deelname aan de open repetitie is uiteraard helemaal vrijblijvend, al zouden zij het fijn vinden als zij leuke nieuwe leden overhouden aan deze avond.
Datum en tijd: Wij repeteren op woensdagavond, 20-22 uur.
Locatie: Basisschool De Ark, Kruisakkers 7 in Elst. (Navigeer naar Kruisakkers 4)

Aanmelden is verplicht

Lijkt het je wel iets om een avondje mee te zingen? Om te kijken of dit koor bij je past? Meld je dan aan door een email te sturen naar: betweentworiverselst @gmail.com. Het koor neemt dan contact met je op over de details van de avond.

Locatie

Basisschool De Ark, Kruisakkers 7 in Elst. (Navigeer naar Kruisakkers 4)


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen