Ook NSN in Elst doet mee aan de Landelijke Modelspoor Dagen op zondag 26 maart

20 maart 2023Zondag 26 maart houdt Modelspoorvereniging NSN uit Elst van 11.00 tot 15.00 uur een Open Dag. Een mooie kans om nader kennis te maken met de fascinerende modelspoorhobby. Er zijn verschillende treinbanen te zien die zowel analoog als digitaal worden aangestuurd. Ook kunt u de in aanbouw zijnde H0-baan met het oude station en postkantoor van Nijmegen (uit de jaren 60) bekijken. U kunt natuurlijk vragen stellen en zelf rijden met een testbaan.

Landelijke Modelspoor Dagen

NSN doet mee met de Landelijke Modelspoor Dagen 2023 die door de Nederlandse Modelspoor Federatie worden geïnitieerd. Veel verschillende modelspoorverenigingen in heel Nederland houden in het weekend van 25 en 26 maart hun open huis.

Modelspoorbaan

De leden van NSN komen twee keer per week bij elkaar op dinsdagavond en zaterdag overdag. Gedurende het jaar gaat NSN met regelmaat naar modelbouwbeurzen in Nederland en Duitsland om hun 22 meter lange modelspoorbaan tentoon te stellen. U bent van harte welkom tijdens de open dag of tijdens openingstijden.

Adres

Het adres van NSN: Rijksweg Noord 125,  6661 KE Elst (GLD). Meer informatie kunt u vinden op de website: www.nsnnijmegen.nl.


Locatie

Rijksweg Noord 125
Elst (GLD)

https://nsnnijmegen.nl/


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen