Online Pubquiz: Inschrijving geopend

27 april 2020Op zaterdagavond 9 mei 2020 organiseert wijkvereniging inSchuytgraaf een gezellige online pubquiz! Je maakt kans op gave prijzen! Het totale prijzenpakket heeft een waarde van ruim € 300,-. Ga jij met je wijkbewoners de strijd aan om de winst en de eer?

Online pubquiz

In de pubquiz stellen we 100 vragen met verschillende thema’s. Iedereen mag eraan meedoen en deelname is gratis. Je speelt de pubquiz gewoon vanuit huis met smartphone, laptop of tablet met internetverbinding. Om 20:00 uur gaat het echt van start. Ook zijn wij vanaf 19:30 uur bereikbaar voor uitleg en vragen over de quiz.

Maak kans op leuke prijzen!

Onder de winnaars verloten wij tien leuke en waardevolle prijzen, afkomstig van lokale ondernemers. Voorbeelden hiervan zijn een proeverij van Fort Vier en diverse cadeaubonnen van lokale ondernemers. Denk hierbij aan bonnen van AMI kappers, Gusto en Food and More.

Meld je nu aan

Voor deze activiteit is het nodig om je van te voren aan te melden via het aanmeldformulier. Hierop heb je de keuze om wel of niet te kiezen om een bestelling van eten en/of drinken te plaatsen bij onze lokale ondernemers. Zij hebben speciaal voor deze avond een pubquiz-aanbieding samengesteld. Deze bestelling kun je op de dag zelf ophalen. Wil je van te voren weten welke bestelmogelijkheden er zijn? Open dan het aanmeldingsformulier en kies bij de vraag of je wilt bestellen voor ‘ja’ en je vindt een overzicht. Wij vragen geen vergoeding voor de pubquiz zelf, maar zouden het erg op prijs stellen als je hiervoor in de plaats bij je aanmelding een bestelling plaatst bij onze plaatselijke ondernemers.

Let op! Inschrijven voor de pubquiz is mogelijk tot zaterdag 9 mei 2020. Het plaatsen van bestellingen kan t/m donderdag 30 april 2020.

Deelname aan de pubquiz

Je kunt individueel deelnemen aan de pubquiz, maar ook als team. Hou hierbij wel de RIVM richtlijnen in acht, want veiligheid staat boven alles. Elke individuele aanmelding of team krijgt een eigen reserveringsnummer. Voor de uitvoering van de quiz gebruiken we het programma kahoot. Mocht je dit niet kennen, het programma is vrij eenvoudig. Bovendien is er tussen 19:30 en 20:00 uur gelegenheid voor uitleg en om vragen te stellen.

Meer weten? Bekijk het artikel op inSchuytgraaf of neem contact op met de werkgroep pubquiz.


Locatie

Vanuit eigen laptop, computer, tablet of mobieltje
Thuis

www.inschuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen