Spannende avond tijdens online bingo

7 juli 2020Op 4 juli werd er overal in Schuytgraaf ingelogd via Zoom voor de online bingo van wijkvereniging inSchuytgraaf. Maar liefst 50 huishoudens deden mee. Om 19:30 uur was het zo ver en ging de bingo van start. Het mocht in verband met de beperkende maatregelingen nog wel geen live-bingo zijn, maar deze online bingo was een prima alternatief. Een avond waar deelnemers met hapjes en drankjes achter hun gekleurde bingoblaadjes vol spanning hoopten op het volgende ‘lucky number’.

Afscheid bekende bingo-duo

Emiel Turk en Ilona de Graaff zitten al langere tijd in de bingo-werkgroep van de wijkvereniging. Ook nu bij de online bingo waren ze actief. Ilona gaf de uitleg vooraf en riep de nummers door. Emiel draaide met veel enthousiasme de balletjes uit de molen. Met de nodige humor en ervaring presenteerden ze samen deze avond. Dit was echter wel de laatste keer dat van dit dynamische bingo duo kon worden genoten, omdat beiden afscheid nemen. Een verlies voor de wijkvereniging en de ‘Schuytgraafse bingowereld’. Gelukkig bestaat de werkgroep uit nog meer enthousiaste leden die achter de schermen druk bezig waren met het beantwoorden van vragen, het bijhouden van getrokken getallen en contact met bingo-winnaars in wording. Alle werkgroepdeelnemers hadden natuurlijk ook vooral vooraf veel werk gehad. Het regende achteraf dan ook complimenten over de goede organisatie, de leuke presentatie, de mooie prijzen en de fantastische avond.

Wie er bingo heeft, heeft prijs

Prachtige cadeaus voor de prijswinnaars waren tevoren aangeschaft. Een aantal prijzen werden gesponsord, namelijk door de Albert Heijn en keurslager De Haas uit het winkelcentrum Schuytgraaf. Er viel een groot pakket aan mooie prijzen te winnen, zoals een bon van Gelateria Gusto, een zitzak en sjoelbak voor de bingorijen of -kolommen. Daarnaast nog grotere prijzen voor een volle bingokaart. Bijvoorbeeld een picknickmand, een barbecue-vleespakket en een Ritualspakket. De hoofdprijs was een cadeaubon van FortVier à € 100,-.

Spannende avond

Er viel maar liefst vijf keer dubbel bingo. Die keren moesten beide kanshebbers antwoorden op een moeilijke vraag. Hoe hoog is de hoogste boom of hoeveel inwoners heeft Frankrijk? Wie het dichtst bij het juiste aantal zat kreeg de prijs, de verliezer een troostprijs. Er was maar één keer een valse bingo. Zoontje Wesley mocht het liedje te zingen. Het werd Kabouter Paddenstoel. Onnodig te zeggen dat de winnaars allemaal blij waren met de prijzen. Gelukkig werd het hen ook gegund, zoals Loes die de hoofdprijs won of Mark en Berthe met hun High Wine tegoedbon van Food and More. En Anne en Dave die zelfs twee keer prijs hadden met hun barbecuepakket en oud hollandse spellen. Hoewel het toch jammer is als je zelf net dat ene vakje nog maar miste om bingo te krijgen. Kijk vooral naar de foto’s en de video!


Locatie

Thuis, Online via Zoom

www.inschuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen