Online bingo wegens succes herhaald !

31 augustus 2020Op zaterdag 26 september 2020 van 19.30 tot circa 21.30 uur organiseert Wijkvereniging inSchuytgraaf een online Bingo-avond!
Omdat we door de maatregelen van het RIVM nog steeds niet met teveel mensen bij elkaar mogen komen, zal de bingo nogmaals online georganiseerd worden. Ook omdat de eerste keer een groot succes was.

Val in de prijzen

In de eerste 5 bingoronden is er per ronde twee keer kans op een hele mooie prijs! In de zesde bingoronde is een MEGA hoofdprijs te winnen!
Eén set bingokaarten, voor zes speelronden, kost € 5,- (1 kaart per ronde). Ook kan je een bingostift kopen voor € 1,-. Doe je mee met een groepje, dan kun je natuurlijk per persoon met één of meerdere setjes meedoen.
Kort voor de aanvang van de bingo ontvang je een link naar de online omgeving in Zoom.
Verschillende ondernemers hebben een speciale aanbieding samengesteld voor deelnemers van hapjes en drankjes. Je kan dit aanbod zien en kiezen op het aanmeldformulier.

Inschrijving

Leden van de wijkvereniging mogen als eerste inschrijven. Dit kan vanaf 11 september a.s. Zij ontvangen binnenkort een aanmeldlink per mail. Vanaf 18 september gaat de inschrijving vervolgens ook open voor niet-leden (VOL=VOL).
Er kunnen maximaal 200 huishoudens deelnemen.
Als je zeker wilt zijn van een plek kun je voor slechts € 12,- per jaar, per huishouden, lid worden van wijkvereniging inSchuytgraaf. Je profiteert dan van ledenvoordeel op onze evenementen. Meld je hier dan aan.

Locatie

Vanuit huis online

www.inschuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen