Ondernemers Netwerk Schuytgraaf nu ook voor ondernemers buiten de wijk

6 januari 2019Sinds 2015 is het Ondernemers Netwerk Schuytgraaf (ONS) de netwerkvereniging voor ondernemers in Schuytgraaf. In haar korte bestaan weet ONS te groeien tot een interessante netwerkclub met bijna 100 leden. Tot nu zijn alle leden gevestigd in Schuytgraaf en ieder van hen blinkt uit in zijn of haar eigen specialisatie. Hoewel de beroepen uiteenlopend zijn, staan samenwerken, netwerken en kennisdelen voorop. Deze elementen helpen iedere ondernemer om verder te groeien, dit met steun van ondernemers om hen heen.

Waarom ONS

Jaarlijks zijn er gemiddeld acht bijeenkomsten, variërend van inspirerende kennissessies met gespecialiseerde sprekers tot culinaire uitstapjes, zoals bijvoorbeeld de drukbezochte Dining & Wining. Uiteraard krijgen de leden ook gelegenheid om hun eigen bedrijf te promoten én hoe interessant is het als jouw bedrijf door een ander wordt aanbevolen?!

Buiten Schuytgraaf

ONS netwerk rijkt inmiddels verder dan de grenzen van Schuytgraaf en regelmatig  krijgen wij verzoeken van ondernemers buiten Schuytgraaf om aan te mogen sluiten. In overleg met de leden is dan ook besloten om het netwerk open te stellen voor iedere onderneming die affiniteit met ONS netwerk heeft. Op deze manier kan ONS blijven groeien en wordt het netwerk alleen maar verder versterkt.

ONS nieuwjaarsborrel

Bent  u ondernemer en wilt u deel uitmaken van een netwerk waar ondernemers elkaar het werk gunnen en elkaar versterken, kom dan vrijblijvend met ONS proosten op het nieuwe jaar op vrijdag 11 januari aanstaande om 20:00 uur bij de Siza Buitenplaats in Schuytgraaf. Aanmelden kan via: https://www.ons-schuytgraaf.nl/. Om 19:30 start voor de leden de ALV.

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen