Nuon nodigt bewoners uit voor gesprek over Stadswarmte

8 mei 2019Nuon organiseert komende maandag 13 mei een informatieavond over Stadswarmte. Bewoners met vragen kunnen deze avond al hun vragen kwijt aan het bedrijf dat het Stadswarmtenet in onze wijk exploiteert.

Nuon Stadswarmte

‘Stadswarmte is voor Arnhem een belangrijke pijler om aardgasvrij te worden. Het warmtenet in de stad behoort dan ook tot de schoonste in Nederland.’ laat NUON weten in een persbericht. Toch leven er ook vragen over stadswarmte. Waar de warmte vandaan komt bijvoorbeeld, en of je verplicht bent om warmte af te nemen. In diverse media, waaronder Vierkrant inSchuytgraaf zijn kritische vragen gesteld over stadswarmte. Met name de tarieven van Stadswarmte liggen onder vuur. Wethouder Bouwkamp van de gemeente Arnhem heeft eerder dit jaar toegezegd hierover met Nuon in gesprek te gaan. Het is onbekend of dit gesprek al heeft plaatsgevonden en wat dit heeft opgeleverd.

Informatieavond

Nuon organiseert in samenwerking met de gemeente Arnhem een informatieavond. Deze vindt plaats op maandag 13 mei in MFC Omnibus, Pallas Atheneplein 2. De locatie is open van 19 tot 21 uur en geïnteresseerden kunnen binnenlopen hoe laat het hun uitkomt. Er zijn mensen van Nuon aanwezig die alle vragen over stadswarmte kunnen beantwoorden. Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst en kan op stadswarmte@nuon.com onder vermelding van ‘Arnhem’.

Foto: De afvalenergiecentrale in Duiven is de belangrijkste bron voor de Arnhemse stadswarmte (Sia Windig)


Locatie

MFC Omnibus
Pallas Atheneplein 2


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen