Nieuwste buurten gaan Wilgenvliet en Bolderbuurt heten

21 februari 2019Schuytgraaf kenmerkt zich onder andere door de verschillende buurten met iedere een eigen bouwstijl. Allen hebben ze een geheel eigen karakter. Het projectbureau Schuygraaf heeft vandaag de namen bekend gemaakt van de nieuwste buurten van Schuytgraaf.

Wilgenvliet

Helemaal in het noorden van Schuytgraaf ligt Veld 2. Deze buurt krijgt de naam Wilgenvliet. Eerder maakte de gemeente bekend dat hier een bouwstijl ‘wederopbouw’ wordt toegepast. De buurt krijgt aan de zuidzijde een meer dorpse woonsfeer en aan de noordzijde een meer landelijke sfeer. Roosdom Tijhuis is in samenwerking met BPD Ontwikkeling volop bezig met de ontwikkeling van plan Wilgenvliet. BPD zal in ieder geval 180 van de 275 woningen gaan bouwen. Na de zomer is het bestemmingsplan onherroepelijk en start de verkoop van de eerste 30 woningen. Het is mogelijk om je hier in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Bolderbuurt

Ook aan de zuidkant van Schuytgraaf gaan de ontwikkelingen in hoog tempo door. Veld 24 gaat de naam Bolderbuurt krijgen. Tijdens de informatieavond van de gemeente op 26 oktober werd aangekondigd dat hier 180 woningen gebouwd worden in een Scandinavische sfeer. Meer informatie over deze buurt is momenteel nog niet bekend.

Kaart van Schuytgraaf

Onderstaand zie je de kaart van Schuytgraaf. Klik op de kaart voor een grote versie.


Locatie


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen