Nieuwe praktijkondersteuner

1 augustus 2019Per 1 juli heeft Gezondheidscentrum Schuytgraaf een nieuwe praktijkondersteuner, Jose van Gaal. Wanneer je voor controle bij de praktijkondersteuner een afspraak hebt, dan kun je voortaan terecht bij haar. Praktijkondersteuner Johanna Hoekstra is niet meer werkzaam bij het Gezondheidcentrum.

Korte introductie

Jose stelt zich graag kort aan je voor: “Na geruime tijd in het RadboudUMC in onderzoek gewerkt te hebben, heb ik er voor gekozen om Praktijkondersteuner Somatiek allround te worden om zo dichter bij de patiënten te komen staan. Na het behalen van deze Post HBO studie aan het Breederode Instituut te Rotterdam heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in een paar groepspraktijken en een groot gezondheidscentrum. Het verbeteren van kwaliteit van leven van chronisch zieken geeft mij een enorme ‘drive’, het persoonlijk contact bevalt me uitstekend.

In mijn vrije tijd ben ik vaak creatief bezig, tuinier, lees en kook graag. Wandelen, fietsen en pilates zijn mijn ontspanning in de sportieve sfeer. Ik trek graag op met familie en vrienden en ik houd van stedentrips en (zon-)vakanties in mooie natuurgebieden.”

 


Locatie

Gezondheidscentrum Schuytgraaf
Pallas Atheneplein 30
6846 XA Arnhem


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen