Natuurijsbaan in Schuytgraaf vrijdag geopend!

2 januari 2017De weersvoorspelling geeft voor donderdag een koude nacht aan met temperaturen tot -5 graden Celsius. Het bestuur van STG Rijn-IJssel heeft, in samenwerking met de gemeente Arnhem, daarom besloten groen licht te geven om de skatebaan van het sportpark onder water te zetten. Vrijdag is de natuurijsbaan op het sportpark Schuytgraaf gereed! Tenminste, als de weergoden geen roet in het eten gooien. Inmiddels zijn alle vrijwilligers opgeroepen om alles klaar te maken voor de grote dag.

Houd Facebook in de gaten

Op de baan wordt warme chocomel verkocht om de sfeer extra feestelijk te maken. Schaatsen kan zolang het koude weer dit toelaat. Het bestuur hoopt er dan ook een gezellige vrijdagavond en zaterdagmorgen van kunnen te maken. Voor de actuele stand van zaken: kijk op facebook pagina “Skatebaan Schuytgraaf”.

Leden van de schaatsvereniging hebben vrij toegang tot de schaatsbaan. Niet-leden betalen een kleine entree (t/m 16 jaar € 1,50, vanaf 17 jaar en ouder € 2,50). Het bestuur van de vereniging roept iedereen op om zoveel mogelijk gepast te betalen, pinnen is namelijk niet mogelijk.

Het bestuur van STG Rijn-IJssel wenst iedereen veel schaatsplezier!

Vrijwilligers gezocht

STG Rijn-IJssel zoekt op dit moment nog vrijwilligers die jaarlijks mee willen helpen om de schaatsbaan in te richten. Heb je vragen of wil je je opgeven als vrijwilliger,  dan kan je terecht bij de kassa van de ijsbaan.

 

 

 

 

 

 


Locatie

Sportpark Schuytgraaf
Marasingel 251
6846 DX Arnhem

www.stgrijnijssel.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen