Muziek bij de Buren zoekt huiskamers in Schuytgraaf

29 september 2016In huiskamers verspreid door heel Arnhem is op zondagmiddag 11 december muziek te horen.  Wel 120 huiskamers verdeeld over meerdere wijken, worden omgetoverd tot een intiem podium. Omdat Muziek bij de Buren voor alle Arnhemmers een feestje is, kunnen ook huiskamers en muzikanten uit Schuytgraaf zich melden!

In die huiskamers kan je luisteren naar één van de drie optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot elektronische beats. Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van Arnhem en maak je in de intieme sfeer van de huiskamer kennis met al het moois wat Arnhem op muzikaal vlak te bieden heeft. Omdat de gastvrijheid ook in de huiskamers van Schuytgraaf onbetaalbaar is, zijn de optredens vrij toegankelijk!

Huiskamers en muzikanten gezochtMbdB2016_A3affiche_werving_DEF.indd

Inwoners van Arnhem kunnen zich opgeven als huiskamer, muzikant, of als beide! Want alleen samen maken wij Arnhem op 11 december gezelliger en muzikaler. Tot en met 16 oktober kunnen huiskamers en muzikanten zich inschrijven via de website van Muziek bij de Buren.

Muziek bij de Buren wordt door heel Nederland gehouden. Het festival wil de leefbaarheid binnen de verschillende wijken bevorderen en laat zien hoe gastvrij de stad en haar bewoners zijn.


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen