Muziek bij de Buren in Schuytgraaf

29 januari 2020Op zondag 2 februari bieden vijf huiskamers in Schuytgraaf een podium aan lokale artiesten. Zij verzorgen die dag elk drie optredens van een half uur, geheel gratis. Arnhem is zelfs met 110 huiskamers vertegenwoordigd!

Doel van Muziek bij de Buren

Muziek bij de Buren is in 2013 gestart in Arnhem. Het heeft als doel lokale muzikanten een podium te bieden. Zij doen dit via huiskamers die opengesteld worden voor concerten. Het festival wil ook bijdragen aan de ontwikkeling van de muzikanten. Daarnaast wil het bewoners stimuleren om zonder financiële drempels van cultuur te genieten. Muziek verbindt mensen en gaat verder dan rangen en standen, leeftijden, kleuren en smaken.

De concerten

De vijf huiskamerconcerten in Schuytgraaf zijn gratis te bezoeken. Dat kan op drie tijdstippen op 2 februari a.s.. Hieronder volgt kort informatie over de betreffende optredens:

Rebellious Rose speelt graag country en pop, maar zoekt vooral naar wat bij de twee dames past. Zo laten ze een mix horen van onbekende nummers en old time favorites. Rebellious Rose speelt in de huiskamer van de Smidsveste 13 om 13:30, 15:00 en 16:30 uur.

Keetje & Ko heeft een repertoire van eigen teksten op bestaande of geheel eigen nummers. Ze zingen vooral levensliederen met een lach en een traan. Keetje & Ko speelt in de huiskamer van Betuwse Kwets 7 om 13:45, 15:15 en 16:45 uur.

Limoni is een muzikale familie. Ze brengt een repertoire van Nederlands- en Engelstalige pop-, kleinkunst- en ook musicalliedjes ten gehore. Limoni speelt in de huiskamer van Noordereiland 13 om 13:15, 14:45 en 16:15 uur.

The Embrassibles is een Brassfunkband. Deze band mixt jazz, funk en soul met een vleugje hiphop en hardrock. The Embrassibles speelt in de huiskamer van Parnassusstraat 20 om 14:00, 15:30 en 17:00 uur

De Kornuiten maken vrolijke herkenbare muziek met zelfgeschreven Nederlandse nummers. De twee muzikanten vertellen verhalen via hun muziek. De Kornuiten spelen in de huiskamer van Byblisstraat 115 om 13:30, 15:00 en 16:30 uur.

Meer informatie

Op deze website vindt u meer informatie over Muziek bij de Buren. Er is allereerst algemene informatie over de stichting Muziek bij de Buren te vinden. Daarnaast is er ook het gehele programma van het festival in Arnhem geplaatst.

foto: De Kornuiten

 

 

 

 

 


Locatie

Betuwse Kwets 7
Byblisstraat 115
Noordereiland 13
Parnassusstraat 20
Smidsveste 13


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen