Mobiel stembureau in klassieke trolleybus uit 1949

15 maart 2021Op 17 maart 2021 kun je stemmen in één van de 74 stembureaus in Arnhem. Of bij het mobiele stembureau van Trolley 101. Deze klassieke trolleybus uit 1949 rijdt op woensdag 17 maart van 9:00 tot 19:00 uur door Arnhem en biedt de mogelijkheid te stemmen in de buitenlucht. Ook in Schuytgraaf is dit mogelijk.

Veilig stemmen bij Trolley 101

Het inzetten van dit opvallende mobiele stembureau is bedoeld om het stemmen leuker te maken. Daarnaast moet het voor meer mensen toegankelijk en bereikbaar worden. Het stemhokje buiten is ook voor mindervaliden toegankelijk. Uiteraard kun je bij Trolley 101 geheel veilig stemmen. Hier gelden ook de coronamaatregelen.

Alternatief voor stemmen op de extra dagen?

Op maandag 15 en dinsdag 16 maart zijn er extra dagen om te stemmen voor de kwetsbare mensen. Voor de minder mobiele mensen uit Schuytgraaf bevinden er echter geen stemlocaties in hun wijk op die twee dagen. Voor hen is er een extra alternatief op woensdag 17 maart in de vorm van de Trolleybus, naast de gewone locaties. Maar ze kunnen natuurlijk ook iemand machtigen.

Route mobiele stembus

De Trolley 101 rijdt een route tussen winkelcentrum Presikhaaf en het Willemsplein in het Centrum van Arnhem. Na Presikhaaf stopt de mobiele stembus bij Winkelcentrum Kronenburg, vervolgens bij Station Arnhem-Zuid en het eindigt op het Willemsplein. Gelegenheid tot stemmen in Schuytgraaf bij Station Arnhem-Zuid is er tussen 15:00 en 16:30 uur.

Belangrijke informatie

Om te kunnen stemmen bij het mobiele stemlokaal heb je net als bij het stemmen in een stembureau je stempas en identiteitsbewijs nodig. Daarnaast natuurlijk een mondkapje. Meer informatie en de schematische route van de mobiele stembus vind je hier. Succes bij het vinden van de juiste partij en politicus of politica. 


Locatie

Station Arnhem-Zuid
Metamorfosenallee 75
6843 TZ, Arnhem

https://www.arnhem.nl/Bestuur/Overig/verkiezingen


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen