Milieupas voor milieustraat Elst

28 februari 2019De milieustraten in de gemeente Overbetuwe zijn binnenkort niet meer toegankelijk voor bewoners uit Schuytgraaf. Vanaf 1 maart is een milieupas nodig om afval te kunnen brengen op de milieustraten in Andelst en Elst.

Alleen voor inwoners van Overbetuwe

De milieustraten in Andelst en Elst zijn alleen bedoeld voor bewoners van de gemeente Overbetuwe. Met name de milieustraat in Elst wordt regelmatig gebruikt door bewoners uit Arnhem. Met de invoering van een milieupas kunnen alleen bewoners uit Overbetuwe afval brengen en houdt de gemeente de milieustraten betaalbaar. Bewoners uit Schuytgraaf worden dan niet meer toegelaten.

Toegang tot milieustraten

Vanaf vrijdag 1 maart 2019 is deze milieupas nodig bij elk bezoek aan de milieustraat in Andelst of Elst. Dit systeem kennen we in Arnhem al langere tijd. De afvalpas is het toegangsbewijs tot de milieustraat. Bewoners van Schuytgraaf kunnen uiteraard gewoon terecht bij het afvalbrengstation op de Overmaat 15 in Arnhem. Meer informatie over de Arnhemse afvalbrengstations is te vinden op de website van de gemeente Arnhem.

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen