Mika ontvangt emballagegeld van AH Driessen

10 januari 2022AH Driessen heeft aan de 13-jarige Mika het geld overhandigd dat voor hem was ingezameld. Aanleiding daarvoor was de diefstal van het kerstgeld van zijn folderwijk op 10 december 2021. Tijdens zijn route door de buurt Riethorst werd Mika’s groene blikken voetballertjes spaarpot meegenomen door vier jongens op de fiets. Na een voor Mika opgestarte actie, kon Albert Heijn Driessen in Schuytgraaf hem nu geld overhandigen.

Actie

Het begon met veel aandacht en steun van veel mensen aan Mika via een tikkie. Ook AH Driessen in Schuytgraaf haakte hier op in. Mensen konden statiegeld bonnetjes inleveren voor Mika en de supermarkt ging het bedrag verdubbelen.

Spierfonds

AH Driessen verraste Mika met een mooie cheque van € 494,50. Er was voor de jongen namelijk € 247,25,- aan emballage bonnetjes ingeleverd. Mika wil graag iets goeds doen met het aan hem overhandigde bedrag. Hij gaat de helft van het geld aan het spierfonds doneren. Hoewel de daders nooit zijn aangehouden, komt er daardoor uiteindelijk wel iets goeds voort uit de betreurenswaardige gebeurtenis. Bovendien is voor Mika door de getoonde steun het vertrouwen in zijn medemens niet verloren gegaan.

 


Locatie

Albert Heijn Driessen
Fortunastraat 17
6846 XZ Arnhem


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen