Mijn laatste…

20 juli 2011Het klinkt dramatischer dan het is. De laatste Vierkrant Schuytgraaf waar ik aan meewerk. In de loop van deze jaren hebben we veel geleerd en hebben we een goed team op kunnen bouwen voor een wijkkrant die er mag wezen.

We zijn gestart in 2009 met een idee. Een vierkante krant die Vierkrant Schuytgraaf ging heten.  De naam betekent dat je mag vieren dat je in Schuytgraaf woont. Op het moment dat deze naam er was, viel het vieren in Schuytgraaf nogal tegen; veel gemopper over wat we allemaal missen.
Maar sinds die tijd is er wel iets veranderd: er is een TaLENTEnfeest ontwikkeld, er zijn de nodige sportverenigingen die ook een afdeling in Schuytgraaf hebben, er is een wijkpicknick geweest, Jeugdland heeft zich gevestigd in Schuytgraaf, er zijn sportvelden aangelegd, de N837 is aangelegd en nog veel meer. Allemaal zaken waar het wijkplatform, en sinds kort ook de wijkvereniging, aan meegewerkt hebben en waar ik mijn steentje aan bijdraag.

Ik heb een probleem: ik vind alles leuk en wil van alles in gang zetten. Als ik daar mee bezig ben, vind ik ook dat ik niet alleen maar iets kan roepen, maar ook zelf moet meewerken aan het ontstaan ervan. Vandaar dat ik in mijn vrije tijd erg druk ben. Het houdt me van de straat, roep ik dan maar. Nu ga ik verstandig worden: een eerste stap op weg naar het verstand is dat ik mij teruggetrokken heb uit de redactie van de Vierkrant. Dat kan ook prima, want zoals gezegd: er is een prima team.
Ik wens iedereen in Schuytgraaf veel plezier bij het lezen van de Vierkrant. Gonny, Esther, Lotte, Monique, Dennis en Sharon wens ik veel plezier bij het maken van de Vierkrant. Ik weet hoeveel tijd hier in zit, maar ook dat het met plezier gedaan wordt. De samenwer-king was prima en prettig. Dank voor alles wat ik weer geleerd heb.

Marianne Post

Mijn eerste…

Sinds de start ben ik al betrokken bij Vierkrant Schuytgraaf. Eerst op de achtergrond vanuit het wijkplatform, later als redactielid. Nu heb ik het stokje van Marianne overgenomen en neem ik de eindredactie voor mijn rekening. Dit is dus mijn eerste Vierkrant als eindredacteur.
Ik wil Marianne heel erg bedanken voor haar inzet om de Vierkrant te maken tot wat het nu is en haar heel veel plezier wensen bij haar andere activiteiten. En voor u, de lezer, hoop ik dat ik samen met de andere redactieleden het werk van Marianne naar uw tevredenheid kan voortzetten.

Dennis Kramer


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen