Meters hoog vuur bij kerstboomverbranding in Schuytgraaf

6 januari 2017De jaarlijkse kerstboomverbranding is rustig en succesvol verlopen. Gedurende de hele dag was het een komen en gaan van kinderen en ouders om hun kerstboom af te leveren in ruil voor een lootje. In totaal zijn er ruim 230 kerstbomen op de stapel beland. Rond kwart over zes kwamen de eerste bewoners aangelopen en iedereen werd voorzien van een glaasje gluhwein, warme chocolademelk of ranja, aangeboden door wijkvereniging inSchuytgraaf. De wachtende kinderen kregen ook allemaal sterretjes. Om half zeven nam de voorzitter het woord en heette de ruim 350 bezoekers hartelijk welkom en werden er door loting drie prijzen uitgereikt.

Brandweer Arnhem-Zuid

Iets na half zeven werd door Brandweer Arnhem-Zuid vakkundig de enorme stapel kerstbomen aangestoken. Ondertussen konden de kinderen ook de brandweerwagen van dichtbij bekijken en sommige mochten zelfs even in de wagen zitten!

Wijkvereniging inSchuytgraaf is erg tevreden over hoe het evenement verlopen is. “Het is best nog wel veel organisatiewerk voor een evenement dat zo kort duurt, maar dankzij de hulp van de aanwezige vrijwilligers is alles vlekkeloos verlopen. We kijken met grote tevredenheid terug op deze dag!” aldus de voorzitter.


Locatie

De Buitenplaats


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen