Meepraten met gemeente over perspectief van Arnhem

4 juni 2020Heb je ideeën over de stad Arnhem? Welk onderwerp over Arnhem verdient volgens jou meer aandacht? Laat het de gemeenteraad horen tijdens de Politieke Avond op 10 juni. De Perspectiefnota komt dan voor het eerst aan bod met onderwerpen die Arnhem aangaan.

Hoofdthema’s Perspectiefnota

Op woensdagavond 10 juni komt de gemeenteraad bij elkaar op het Stadhuis Arnhem. Het tijdstip wordt later nog bekend gemaakt. Er wordt dan over de Perspectiefnota gesproken. Deze is hier te vinden. De Gemeente Arnhem vindt het belangrijk om met belanghebbenden te communiceren over het perspectief van de stad. Dat kan bijvoorbeeld gaan om inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. In deze nota staan de plannen voor de komende vier jaar. Er is gelegenheid om in te spreken op één van de vier hoofdthema’s. Deze zijn:  “Meedoen in een Socialer Arnhem”,  “Wonen in een Duurzamer Arnhem”,  “Genieten van een nog Mooier Arnhem” en tot slot “Open & Verantwoord Besturen”.

Veilige inrichting inspraakmoment

Het inspraakmoment wordt volgens de nieuwe richtlijnen van de
‘anderhalvemetersamenleving’ georganiseerd en opgebouwd. Veiligheid staat hierbij voorop. Daarom is er een maximaal aantal van vierentwintig deelnemers welkom op het Stadhuis. Dit is gelegen aan de Koningstraat 38.

Aanmelden

Aanmelding voor deelname is mogelijk tot maandag 8 juni via dit e-mailadres. Vermeld bij de inschrijving graag jouw thema, naam, telefoonnummer en e-mailadres. Wil je liever via de schriftelijke weg een reactie insturen? Mail dan je bijdrage uiterlijk 8 juni naar ditzelfde e-mailadres. Zijn er na het lezen van alle informatie nog vragen, dan kun je bellen naar 06-53680102 (Marijne).
Foto: Gemeente Arnhem

Locatie

Stadhuis
Koningstraat 38
Arnhem

https://financien.arnhem.nl/

griffie@arnhem.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen