Man Cave krijgt winter-editie

17 oktober 2016‘Het was erg gezellig, leuk en heel leerzaam.’ Dat is de beste samenvatting van de reacties op de eerste twee ‘Man Caves’ die afgelopen zomer plaatsvonden. Het project voor mannen in Schuytgraaf krijgt vervolg. Op zaterdag 12 november en zaterdag 10 december is de ‘winter-editie’.

Bij Man Cave worden twee werelden met elkaar worden verbonden: de wat ‘ruige wereld’ van de kunstenaars die wonen op de kunstwerkplaats en de ‘wereld van nieuwbouwwoning’ die veel mannen uit Schuytgraaf zo goed kennen.

Kettingzaag en pizza’s

Tijdens de Man Cave op 18 juni werd er met metaal gewerkt en leerden de mannen lassen. Tussendoor was er een workshop drummen en afsluitend een BBQ met een biertje erbij. Twee weken later op 2 juli gingen de mannen aan de slag met hout. Met de kettingzaag een vogelhuisje, uiltje of andere vorm uit een stam hout halen. Niet heel makkelijk, maar wel erg leuk! Tussendoor werden er pizza’s gemaakt en gebakken in de houtoven en werden er met takken diverse vormen en figuren gemaakt. Na afloop lekker eigen gebraden kip eten met een biertje erbij.

De kunstenaars van de kunstwerkplaats stellen graag opnieuw hun werkplaatsen ter beschikking om samen met mannen uit Schuytgraaf aan de gang te gaan met grof materiaal. Het definitief programma volgt nog, maar er zijn geruchten van ‘smeden’ en (opnieuw) ‘carven’ met de kettingzaag.

Wanneer? Zaterdag 12 november & zaterdag 10 december
Hoe laat? Van 12:00 uur tot 20:00 uur
Waar? De Kunstwerkplaats aan de Minervasingel
Eigen bijdrage: € 40,00

Heb je zin om te komen of wil je meer informatie? Stuur een berichtje naar 06-44548400 of
gertjan.devink@gmail.com


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen