Maak kennis met ondernemers uit Schuytgraaf

28 oktober 2016Kom gratis miniworkshops volgen van Schuytgaafse ondernemers, instellingen en verenigingen op dinsdag 8 november om 19.00 uur in MFC Omnibus. Voor de eerste 50 bezoekers staat er een goodiebag klaar.

Ervaar in Schuytgraaf

Er zijn 3 workshoprondes van ieder 20 minuten, zodat je meerdere sessies kunt volgen. Naast workshops zijn er een aantal kraampjes en is er informatie te vinden over alles wat er wordt geboden in onze eigen wijk, kortom ‘Ervaar in Schuytgraaf’.

Koken, stempelen, schrijven, wandelen, reizen

Een greep uit het workshopaanbod: leer onestroke schminken, de basiskennis van visagie, volg een creatieve workshop door cliënten van Siza, leer Arabisch schrijven van een Syrische jongen, ga coach tekenen of stempelen op kussenslopen. Ervaar een coachwandeling of pilates, doe een korte workout of uit je creativiteit met theater. Krijg lekkere recepten, onder andere van pesto en proef streekbier en –wijn. Kom alles te weten over je Uniform Pensioenoverzicht, leer hoe je ruzie kan voorkomen en om kan gaan met boosheid, krijg reistips en ervaar wat Spruitgaaf voor ouders van jonge kinderen doet.

Neem je buren mee en kom op 8 november om 19.00 naar MFC Omnibus.

Denk je er over om zelf een workshop te verzorgen? Wees dan snel, je kunt nog tot a.s. maandag 31 oktober je workshop bij de organisatie aanmelden. Meer weten? Volg ‘Ervaar in Schuytgraaf’ op facebook.


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen