Landerij de Park zoekt vrijwilligers

4 augustus 2020Landerij de Park is in deze tijd van Corona opzoek naar versterking. De organisatie wordt door circa zestig vrijwilligers gerund. Er is echter altijd plek voor nog meer vrijwilligers en zeker in deze bijzondere tijd.

Landerij de Park

Landerij de Park is een plek waar vrijwilligers en professionele organisaties samen zorgen voor ‘de meest verrassende middag in het groen’. De vrijwilligers die werken bij Landerij de Park zorgen met hart en ziel voor de kinderboerderij. Daarnaast dragen ze ook zorg voor o.a. de moestuin, de natuurspeelplaats en de bijenstal. Het onderhoud van het terrein en de organisatie behoren ook tot hun taken. Om dit alles waar te kunnen blijven maken is Landerij de Park altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De reeds zestig aanwezige vrijwilligers zijn niet voldoende om het grote terrein en de vele taken zonder hulp te doen. Daarom zijn er dringend nieuwe vrijwilligers nodig om de teams te komen ondersteunen in de werkzaamheden.

Versterking gezocht

De verschillende teams kunnen allemaal versterking gebruiken. Op dit moment worden er voor de volgende functies vrijwilligers gezocht voor in De Tuin: Beheerders, dierverzorgers en een teamtrekker. Niet alleen voor vrijwilligers functies voor in De Tuin worden mensen gezocht. Ook als je 15 jaar of ouder bent kan je (vrijwillig) vakantiewerk komen doen in De Kinderboerderij.

Heb jij interesse gekregen in de verschillende functies? Stuur hier dan een mail naar toe of kijk op deze website voor meer informatie over de verschillende functies die vervuld kunnen worden. Ook over de manier waarop gereageerd kan worden. Op de eerder genoemde website van Landerij de Park staan nog meer verschillende vacatures open.


Locatie

De Park 12, Elst

https://www.landerijdepark.nl/


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen