Landerij De Park zoekt een nieuwe Teamtrekker Tuin

11 juli 2020Houd jij van (moes-) tuinieren en vind je het leuk om met het team de bezoeker(tje)s alles wat er groeit en bloeit in De Tuin van Landerij De Park te laten beleven? De huidige teamtrekker wil na jaren het stokje graag doorgeven. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe Teamtrekker Tuin op vrijwillige basis. Het gaat om tenminste twee dagdelen per week in het tuinseizoen.

Functie-inhoud Teamtrekker

De teamtrekker is het aanspreekpunt voor de vrijwilligers, de collega-teamtrekkers en het bestuur. Hij/zij organiseert het werk en werkt zelf ook enthousiast mee. Samen met het team zorgt hij/zij voor activiteiten die beleving en educatie stimuleren.
Het team wil bezoekers laten ontdekken hoe voedsel groeit, ruikt en smaakt en hoe de kringloop van de natuur in elkaar steekt. Teamleden staan open voor gesprekken met bezoekers en betrekken kinderen bij de werkzaamheden in de tuin. Er zijn verkooptaken. Ook de aanleg en het onderhoud van de tuin en kas behoren tot de werkzaamheden.

Uitnodiging

Wil je vrijblijvend kennismaken met het werk in het Tuinteam? Dan ben je hartelijk welkom op 18 juli. In een persoonlijke afspraak ontmoet je de huidige teamtrekker en een bestuurslid en kun je de tuin en kas zelf ervaren. De afspraak vindt plaats op een tijdstip tussen 13.30 en 16.30 uur.

Aanmelding en informatie

Je kunt hier meer lezen over de vacature. Kom je op 18 juli of wil je meer informatie? Meld je dan aan via een e-mail. Er wordt dan contact met je opgenomen voor een afspraak. Lukt het niet op 18 juli en heb je wel interesse, meld je dan toch aan. We maken dan een afspraak op een ander moment.

Locatie

Landerij De Park, centrum voor natuurbeleving
De Park 12, 6661 NW Elst
(tussen Elst en Arnhem-Schuytgraaf)

https://www.landerijdepark.nl/vrijwilligers/vacatures


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen