Landerij De Park verrast 150.000ste bezoeker

22 oktober 2018Op de laatste dag van de herfstvakantie mocht vrijwilligster Chantal Lares van Landerij De Park nét voor sluitingstijd de 150.000ste bezoeker verwelkomen. De zevenjarige Karun van Renselaar uit Arnhem was de gelukkige. Karun mag een dag meelopen op de kinderboerderij en ontving uit handen van Chantal een mand met producten van het huis en buitenspeelgoed. Dit feestelijke moment vormde tevens de aftrap voor de donateurscampagne ‘Steun de Makers van Landerij De Park’.

Centrum voor natuurbeleving

In de drie jaar sinds de opening ontving Landerij De Park maar liefst 150.000 bezoekers. Een fantastisch resultaat waar de makers van Landerij De Park met recht trots op zijn. Landerij De Park, dat samen met vrijwilligers en partners het centrum voor natuurbeleving vormt, werd in september 2015 door de burgemeesters van Overbetuwe, Lingewaard, Arnhem en Nijmegen geopend. Sinds die feestelijke openingsdag werd het er drukker en drukker. Steeds meer inwoners van Elst, Schuytgraaf en omliggende dorpen weten Landerij De Park te vinden. Het centrum voor natuurbeleving schrijft het enorme succes toe aan de combinatie van de locatie, de inzet van vrijwilligers en partners en de wijze waarop je op deze plek in aanraking komt met de natuur. Ook de prettige en ontspannen sfeer wordt door iedereen hoog gewaardeerd.

Donateurscampagne Steun de Makers

Landerij De Park draait met zijn activiteitenprogramma, dierenverzorging, moestuin, kas en bijenstal volledig op de vrijwillige inzet van de makers van Landerij De Park. Zij zorgen ook voor het beheer en onderhoud van het terrein, de speeltoestellen en de gebouwen. Dit alles gebeurt geheel belangeloos en zonder subsidies. Omdat Landerij De Park voor een belangrijk deel afhankelijk is van donaties en giften gaat dit najaar de donateurscampagne van start: Steun de Makers van Landerij De Park. Iedereen kan vaste donateur worden of een eenmalige donatie doen. Kijk op www.landerijdepark.nl/steun-de-makers.

 

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen