Landerij De Park is tot nader bericht gesloten in verband met Coronavirus

14 oktober 2020De persconferentie van premier Rutte van maandagavond 13 oktober jl. heeft geleid tot dringende maatregelen bij Landerij De Park. Ze heeft namelijk besloten voorlopig haar deuren te sluiten. Hiermee wil het corona-team bijdragen aan het terugdringen van het Corona-virus. Waarschijnlijk nemen meerdere organisaties eenzelfde besluit.

Faciliteiten gesloten

De faciliteiten van Landerij De Park blijven voor bezoekers tot nader bericht gesloten. Het gebouw, de sanitaire voorzieningen, het restaurant en de kinderboerderij zijn gesloten voor publiek. Tot medio november worden er geen evenementen op het terrein georganiseerd. De al geplande activiteiten worden afgelast. Deelnemers hieraan krijgen hiervan bericht. Bijvoorbeeld de activiteit ‘Nacht van de Nacht, over uilen en sterren’ vindt niet meer plaats.

Corona-team

Om alles in goede banen te leiden heeft het bestuur van Landerij De Park een corona-team samengesteld. Dit team bewaakt dat Landerij De Park als geheel blijft voldoen aan de aangekondigde maatregelen. Ook volgt ze de wijzigingen op het beleid nauwgezet en voert ze op de juiste manier door. Zie ook de corona-pagina op de website.


Locatie

Landerij De Park, De Park 12, 6661 NW Elst

www.landerijdepark.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen