Kunstexpositie van Atelier 23 op De Buitenplaats

29 juni 2019Vandaag en morgen (29 en 30 juni) van 11.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom in Atelier 23 in de Buitenplaats. Kunstenaars van Atelier 23 exposeren dan hun kunstwerken. Een aantal van hen zijn dat weekend aanwezig. Zij vertellen u graag over hun passie voor kunst.

Grote variatie kunstwerken en kunstenaars

De dertig kunstenaars van Atelier 23 zullen de bezoekers verrassen door de grote verscheidenheid aan stijlen en technieken, zoals schilderijen in acryl- en olieverf, fotografie, ruimtelijk figuratief werk, abstract werk, tekeningen van pastel, inkt of houtskool.

De kunstenaars die bij Atelier 23 werken zijn net zo divers als het werk dat wordt gemaakt. De leeftijd ligt tussen 18 en 74 jaar, de een heeft kunstacademie gedaan, de ander komt als autodidact binnen. Iedereen die bij Atelier 23 werkt heeft een beperking, maar dat is niet het uitgangspunt. Talent en gedrevenheid zijn bindende factoren voor deze hard werkende groep.

Een aantal kunstenaars exposeert regelmatig of doet mee met kunstbeurzen of wedstrijden. Ook werken zij in opdracht.

Huren of kopen

Bent u op zoek naar een kunstwerk? Of wilt u wel eens uitproberen hoe dat ene kunstwerk bij u in huis staat? De kunstwerken zijn te koop, maar het is ook mogelijk om tegen een laat tarief kunstwerken te huren met een kunstuitleen- jaarabonnement. En als u gehecht bent geraakt aan een kunstwerk, dan kunt u het uiteraard alsnog kopen!


Locatie

Atelier 23, Marasingel 19, 6846 DX Arnhem

0610976173

atelier23@siza.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen