Kleur de nieuwe stad Arnhem

18 februari 2021Rozet en architectuurcentrum CASA hebben een prijsvraag opgezet. Dit voorjaar viert Rozet 75 jaar Wederopbouw met een doorzicht naar de toekomst. Daarom trakteert architectuurcentrum CASA in samenwerking met Rozet op een kleurplaat. Hieraan is een prijsvraag verbonden.

Inhoud van de prijsvraag

Via de kleurplaat mogen jong en oud bedenken hoe onze stad er in de toekomst uitziet. Dus pak je potloden of stiften en maak van deze kleurplaat je eigen toekomstvisie op Arnhem! De kleurplaat is te downloaden via casa-arnhem.nl en denieuwestad.rozet.nl/.

Een nieuw Arnhem inclusief Schuytgraaf

Doe je mee met deze uitdaging dan is het het overwegen waard om Schuytgraaf erin mee te nemen. Voor alle inwoners is Schuytgraaf het onderdeel van Arnhem waar we de meeste tijd doorbrengen. Denk dus na over een mooie plaatsing van Schuytgraaf in de kleurplaat.

Tentoonstelling in Rozet

De beste tekeningen zullen in de maand mei in Rozet worden tentoongesteld. Bovendien is er een prijs voor de uniekste ontwerpen (per leeftijdscategorie 12-, 12+, 18+). Eenmaal af, kun je je ontwerp tot en met 30 april o.v.v. je naam, leeftijd en contactgegevens opsturen naar CASA (Postbus 5020, 6802 EA Arnhem) of inleveren bij de balie van Rozet.
Vind je het leuk om jouw tekening ook online te delen? Gebruik dan de hashtag #kleurdenieuwestad op social media!
Veel plezier en succes!

Locatie

Rozet
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem

https://www.rozet.nl/

info@rozet.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen